Hirdetés

Igazi sztárparádéval érkezett meg A Gucci-ház szinkronos előzetese

|

Ridley Scott ezúttal sem bízta a véletlenre a színészválasztást.

Hirdetés

Rendesen megnyomja majd az év végét Ridley Scott, hiszen nem csak a The Last Duel történelmi filmjével érkezik októberben a rendező, hanem rá egy hónappal később egy megtörtént eseményeken alapuló filmmel is a House Of Gucci (magyarul A Gucci-ház) képében, amihez most végre megérkezett az első szinkronos előzetes.

Hirdetés

Az igaz történeten alapuló, MGM égisze alatt készülő film egy dokumentumregény, a The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed alapján készül, amely a híres divatdiktátor meggyilkolásának körülményeit hivatott bemutatni. Ebben pedig nem akármilyen szereplőgárda állt a rendelkezésére, hiszen főszerepben feltűnik Lady Gaga, Adam Driver, Jeremy Irons, Al Pacino, és a felismerhetetlenségig elmaszkírozott Jared Leto. 

Szinkronos:

Eredeti:

A film november 25-én debütál a hazai mozikban.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.