Hirdetés

Megérkezett a Karate kölyök folytatás előzetese

|

A kultikus Karate kölyök főszereplőinek utóéletéről készülő minisorozat megkapta első kedvcsinálóját, amiben újra szemtől szemben állnak a régi ellenfelek.

Hirdetés

Az 1984-es kultikussá vált Karate kölyök története folytatódik, de nem is akárhogy: a Cobra Kai névre keresztelt (így hívták az első filmben fontos szerepet játszó dódzsót) minisorozat cselekménye szerint már harminc év telt el a Karate kölyök végi nagy ütközet óta, és főhősünk, Daniel LaRusso, akkori ellenfele, Johnny Lawrence se ugyanolyan emberek, ahogy akkor megismertük őket.

Hirdetés

A YouTube Red szolgáltatáson keresztül lesz megtekinthető a Cobra Kai, a 10 epizódos miniszéria. A történet szerint Johnny Lawrence azzal szeretné beteljesíteni a bosszúját, hogy újra nyitja a hírhedt Cobra Kai karate dojót és rivalizálni kezd a sikeressé vált Daniel LaRussóval, aki mestere, Mr. Miyagi segítsége nélkül azzal küzd, hogy fenntartsa az egyensúlyt az életében.

Ralph Macchio és William Zabka mellett feltűnik még Xolo Maridueña, Tanner Buchanan, Courtney Henggeler, Mary Mouser és Ed Asner.

Bennetek milyen érzéseket keltett a minisorozat előzetese?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.