Hirdetés

Megérkezett a teljes előzetes a Netflix új nagyszabású fantasy sorozatához

|

Katherine Langforddal tényleg nem éri meg packázni.

Hirdetés

A Netflix következő fantasy sorozatában, a Cursed: Átkozottban visszatérhetünk majd a középkori Arthur király és a kerekasztal lovagjai világába, de nem akármilyen módon. Azt már az első hivatalos előzetesnél írtuk, hogy a készítők azzal csavartak egyet az alapfelálláson, hogy a legendás kardot, az Excaliburt nem Arthurék, hanem a varázslónők és a mágusok szerezték meg. Ezáltal persze hatalmas hajtóvadászat és gyilkossági hullám vette kezdetét a kardért, de a főszereplő Nimuét alakító Katherine Langford nem adja olyan könnyen magát. Ehhez a sorozathoz érkezett a minap egy jóval hosszabb és sokkalta akciódúsabb előzetes, ami láttán csak még inkább megjön a kedvünk az egész lovagi mondához.

Hirdetés

Frank Miller (Sin City, 300) és Tom Wheeler (Csizmás, a kandúr, A Lego Ninjago-film) szerezték közösen a Cursed című regényt, aminek jogai végül a Netflixnél landoltak. Az új kedvcsinálóban habár többet látunk az elképzelt Arthur király legendáiból, a vágók szerencsére nem estek át a ló túlsó oldalára, nem mutattak meg minden fontosabb jelenetet. Ahogy az első, úgy ez a második előzetes is megannyi kérdést felvet, de a látottak alapján külön élvezet lehet ezekre választ keresve elmerülni a Cursed világában.

A Cursed: Átkozott most július 17-én fog debütálni a Netflixen - nagy eséllyel magyar felirattal, mint ahogy az utóbbi időben megszokhattuk. Ti belekezdtek majd ebbe a sötét fantasybe?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.