Hirdetés

Látványos előzetesen a Netflix következő sötét fantasyje, a Cursed

|

Katherine Langford és az Excalibur esete.

Hirdetés

Noha az utóbbi években Hollywood többször is megpróbálkozott már azzal, hogy valamilyen módon, de épkézláb franchise-t építsen Arthur király és a legendás Excalibur története köré, azonban ezek a próbálkozások rendre elhasaltak. Viszont úgy fest, hogy a Netflix új sorozata hamarosan végleg megtörheti ezt az eddig legyőzhetetlennek tűnő átkot. 

Hirdetés

Ugyanis a Tom Wheeler, valamint a legendás Frank Miller által jegyzett Cursed című regény hasonló nevű adaptációja - mely természetesen az említett páros közvetlen közreműködésével készült - kapásból a feje tetejére állítja a már unalomig ismert legendát. A történet egyik legelső csavarja rögtön azzal indít, miszerint főhőse ezúttal nem Arthur, hanem egy Nimue névre hallgató hölgy lesz, akit a Netflix másik sikersorozatában, a 13 okom voltban látható Katherine Langford fog életre kelteni.

Természetesen ez az apró, de annál fontosabb változtatás csak a jéghegy csúcsa, hiszen a sorozat az első kedvcsinálót elnézve a szintén Netflixen futó Vajákhoz hasonlóan bizony nem finomkodik majd, így minden adott ahhoz, hogy az Arthur királyi mondakör ezúttal végre tényleg egy hozzá méltó dark-fantasy feldolgozást kapjon. Langford mellett egyébként még olyan sztárok tűnnek majd fel, mint Daniel Sharman (Teen Wolf), Matt Stokoe (Jamestown), Lily Newmark (Szexoktatás), Shalom Brune-Franklin (Bad Mothers), Emily Coates (Ladhood), Billy Jenkins (Four Kids and It), Bella Dayne (Troy: Fall of a City) és Peter Mullan (Ozark).

A Cursed: Átkozott július 17-én érkezik a Netflixre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.