Hirdetés

Megérkezett az első előzetes a Doom Patrol második szezonjához

|

A szériához méltó, kifejezetten furcsa kedvcsinálót kaptak a DC különös hősei.

Hirdetés

A Doom Patrol második évadának első kedvcsinálóját a sorozat Twitter-profilján osztotta meg az HBO, amire már egy jó ideje vártak a rajongók - és ha elolvassátok az évadkritikánkat a linken keresztül, akkor nem nehéz kitalálni, hogy mi is.

Hirdetés

A meglehetősen eklektikus előzetesben láthatjuk, ahogy az elfuserált, de szeretni való hősök visszatérnek, és a világ megmentése mellett szeretnének végre felnőni is - átvitt és a szó szoros értelmében is.

A korábban DC Universal exkluzív, most már azonban az HBO Max égisze alatt készült sorozat következő felvonásának "sugárzása" június 25-én kezdődik meg az HBO steaming-platformján, rögtön három új epizóddal.

Nektek bejött az első évad?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.