Hirdetés

Megérkezett az első előzetes a Red Notice-hoz

|

Johnsonostól, Gadotostól, Reynoldsostól, mindenestül.

Hirdetés

Közzétette a Netflix a Red Notice (a magyar címe Különösen veszélyes bűnözők lesz) első előzetesét, amire már nagyon régóta vártunk, ugyanis eredetileg a Universal forgalmazta volna, viszont a nem túl kedvező körülmények miatt a streamingszolgáltatónál landolt a projekt. A november 12-én debütáló akció-vígjáték főszereplői  Ryan Reynolds, Dwayne Johnson és Gal Gadot.

Hirdetés

Dwayne Johnson, avagy John Hartley, az FBI legprofibb ügynökeként üldözi már jó ideje a világ két legkeresettebb bűnözőjét, a műkincstolvaj "Püspököt"/The Bishopot (Gal Gadot) és a hírhedt szélhámost, Nolan Booth-t (Ryan Reynolds). A sors azonban úgy hozza, hogy az üldözőnek és az egyik üldözöttnek, Boothnak közösen kell elkapni a műkincstolvajt. Már az előzetes is azt sugallja, hogy a két ellentétes karakter párosa fogja szállítani a humort, de Gadot sejtelmes eleganciája is dob majd a filmélményen. Íme a magyar feliratos előzetes: 

A filmet Rawson Marshall Thurber rendezi és producerként is kiveszi a részét Beau Flynn-nel, Dwayne Johnsonnal, Dany Garciával és Hiram Garciával az oldalán. A világsztárok mellett feltűnik egy szerepben Ritu Arya (Az Esernyő Akadémia) és Chris Diamantopolous (Szilícium-völgy) is.  

A Red Notice november 12-én kerül fel a Netflixre.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.