Hirdetés

Megérkezett az első előzetes a The Witcher: Nightmare of the Wolf animációs filmhez

|

Főszerepben Geralt tanítómestere, Vesemir.

Hirdetés

Bár még mindig hónapokra van, azért szép lassan közeledünk a Vaják második évadának premierjéhez. Szerencsére azonban nem kell addig kihúznunk szörnyvadászok nélkül, hiszen alig egy hónapon belül debütál a Netflixen a fantasy-széria világában játszódó, Geralt mentorára, Vesemirre fókuszáló animációs film, a The Witcher: Nightmare of the Wolf, amelyhez most végre megérkezett az első előzetes.

Hirdetés

Az előzetes meglehetősen hangulatosra és látványosra sikeredett, amelyből nem maradhatott el a már ikonikusnak mondható kádas jelenet sem. A videóval egy időben pedig a karakterek hangjait adó színészeket is felfedte a streamingszolgáltató. Mint kiderült, Vesemirt az a Theo James (A beavatott-széria) szólaltatja meg, aki a Vaják sorozatban már életre keltette egy rövid ideig a karakter fiatal verzióját, rajta kívül pedig még Lara Pulver (Sherlock), mint Tetra, Graham McTavish (Outlander), mint Deglan és Mary McDonnell (Battlestar Galactica) mint Lady Zerbst lesznek a fontosabb szereplők. A premier augusztus 23-án esedékes.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.