Hirdetés

BRÉKING: Megérkezett a Bosszúállók 4 első trailere

|

A várakozásnak hivatalosan is vége van! Befutott végre a Bosszúállók: Végtelen háború folytatásának előzetese, ami irdatlanul felcsigázza az embert a jövőre érkező szuperhősmozira.

Hirdetés

Már nagyon ott volt a levegőben, hogy hamarosan bemutatásra kerülhet a Bosszúállók 4 első trailere, a Marvel pedig végre nem táncol tovább az idegeinken. Végre valahára közzétették a nagyszabású finálé előzetesét, amelyben vélhetően utoljára egyesülnek a Bosszúállók alapító tagjai. Thanos csettintése után olyasmit élhettek át hőseink, amihez még nem volt szerencséjük. Ők veszítettek a végén. Azonban minden jel arra utal, hogy nem fogják ezt annyiban hagyni. Kerül amibe kerül, de ők tutira bosszút állnak.

Hirdetés

A Joe és Anthony Russo rendezőpáros merész vállalkozásának zárása 2019. április 25-én érkezik a mozikba Endgame alcímmel. A főbb szerepekben Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Jeremy Renner, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Paul Rudd, Brie Larson, Josh Brolin és még sokan-sokan mások. Nézzétek az első előzetest, amíg forró, minket megvett kilóra a hangulatával: 

Mit szóltok az első trailerhez?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.