Hirdetés

Megérkezett Havas Jon és Fogatlan közös meghallgatási videója

|

A Trónok harca és az Így neveld a sárkányodat két ikonikus szereplője egymás idegeire mentek a közös meghallgatásukon.

Hirdetés

Valószínűleg sokunk várja már tűkön ülve az Így neveld a sárkányodat befejező részét, A Rejtett világot, de addig is a DreamWorks jóvoltából végre láthatjuk, hogy milyen volt Kit Harington, azaz Havas Jon (Jon Snow) meghallgatása a sárkányos kaland második részéhez. Aki nem tudja, Harington kölcsönözte a hangját Eretnek, a fiatal sárkányvadásznak, akit majd a trilógia befejező részében is láthatunk majd.

Hirdetés

A közel két és fél perces videóban mind átélhetjük azt a fajta megrázkódtatást, amin Haringtonnak át kellett esnie, mint például amikor Fogatlan - erősen turhásan - arcon tüsszenti őt, vagy éppen amikor elrágja a kábeleket. A Trónok harca ikonikus sárkányos jelenetét is sikerült nekik megidézni, persze nem éppen azzal a sikerrel, amire számítottak.

Az Így neveld a sárkányodat 3: A Rejtett világ 2019. február 21-én érkezik a hazai mozikba, és mi csak remélni tudjuk, hogy egy igazán monumentális lezárást fog tartogatni számunkra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.