Hirdetés

Megérkezett Will Smith új történelmi filmjének előzetese

|

Újabb bejelentkezés az Oscarra?

Hirdetés

Bár úgy tűnt, hogy az idei Oscar-gálán történtek után Will Smith egy időre eltűnik a képernyőkről és a filmvásznakról, megérkezett legújabb filmjének, az Emancipation előzetese, ami decemberben érkezik Antoine Fuqua (Kiképzés, A védelmező) rendezésében a mozikba és az Apple TV+-ra.

A történelmi film cselekménye a polgárháború idején játszódik, és egy szökött rabszolgáról, Peterről (Smith) szól. 

Hirdetés

Az előzetes annyit elárul, hogy miután Peter megtudja, hogy Lincoln felszabadította a rabszolgákat, elhatározza, hogy megkeresi és kiszabadítja családját, majd északra menekülnek. Az út azonban számtalan veszéllyel fenyeget, ugyanis bárhol feltűnhet egy-egy kegyetlen embervadász, de számolni kell Louisiana életveszélyes mocsárvidékével is, amin át kell kelni. 

Smith mellett feltűnik további szerepekben többek között Ben Foster (Börtönvonat Yumába, A préri urai), Steven Ogg (The Walking Dead, Westworld) és Grant Harvey (Animal Kingdom, Szívás) is. A forgatókönyvért Bill Collage (Assassin's Creed, Exodus) felel, aki az 1863-as Harper's Weekly "Whipped Peter" (Megvert Péter) című fotósorozatából inspirálódott, ami elsők között hívta fel a figyelmet a rabszolgatartás borzalmaira. A zenét Marcelo Zarvos (Kerítések, Az igazi csoda) szerezte, az operatőr Robert Richardson (Kill Bill, Becstelen brigantyk) volt. 

Az Emancipation a mozikban december 2-től, az Apple TV+-on december 9-től lesz elérhető. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.