Hirdetés

Megható rajongói videó készült Vasemberről

|

Egy könnyfakasztóra megvágott videót dobtak össze a Marvel egyik legnépszerűbb hőséről, érdemes vetni rá egy pillantást!

Hirdetés

Nem véletlenül a Robert Downey Jr. által életre keltett Tony Stark az egyik, ha nem a legnépszerűbb szuperhőse a Marvel Filmes Univerzumnak. Már tíz éve annak, hogy bemutatkozott az első Vasember film, ami minőségibb volt, mint a Marvel előző élőszereplős filmjei, ezt pedig a rajongók is értékelték és örömködve csapták össze a tenyerüket, miszerint ilyenből jöhet még bőven. És jöttek is nagy mennyiségben.

Hirdetés

A Top Screen YouTube csatorna néhány nappal korábban tette közzé az "I Am Iron Man" című videóját, amiben profi vágásokkal veszik sorra, hogy min ment keresztül Stark az elmúlt tíz évben, legyenek ezek a Vasember, a Bosszúállók, avagy más szuperhősök filmjei, amikben vendégszerepelt. Figyelem! Csakis akkor nézzétek meg, ha láttatok minden olyan projektet, amiben a karakter szerepelt (igen, a Végtelen háborút is). Jó szórakozást!

Nektek hogy tetszett? Kis meghatódást azért kiváltott?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.