Hirdetés

Megjelent a Vonat Busanba folytatásának előzetese

|

Más az alapfelállás, más a koncepció, de legalább a száguldó zombisereg a régi.

Hirdetés

2016-ban jelent meg a Vonat Busanba (angolul Train to Busan) című dél-koreai film, ami habár alapjaiban változtatta meg a zombikról alkotott elképzelésünket, egy igencsak igényes és profin összetákolt darabról beszélhetünk. Számtalan emlékezetes és megkapó pillanata volt, melyeknek csak egyike a Z világháborút és Usain Boltot is megszégyenítő zombik kaotikus mozgása/rohanása. Ám mikor bejelentették a folytatást, sokunk felhúzta a szemöldökét. Az első előzetest látva pedig mindezt okkal tettük, hiszen a Peninsula címre keresztelt második rész csaknem mindent megváltoztatott, amit meg lehetett változtatni.

Hirdetés

A cselekmény szerint négy évvel a Vonat Busanba történései után vesszük fel a fonalat, amikor is egy kisebb túlélőcsapat több millió dollár érdekében visszamegy a zombilepte városba. A mohóságuk hamar a vesztüket is okozza, hiszen nemcsak az ultragyors, egymás hegyén-hátán pattogó fertőzöttek kerülnek az útjukba, de azon őrültek is, akik egy túlélőjátékot üzemeltetnek az elfogott emberekből. A kérdés már csak az, valóban megéri-e a busás pénzösszegért ennyi életet kockáztatni?

A Peninsula egyelőre augusztusi premierdátumot kapott, de ez még hivatalosnak nem igazántekinthető. Sang-ho Yeon, az első film rendezője viszont visszatért a folytatáshoz is, így az ő jelenléte egy pici reményt azért tud adni a kaotikus, egészen más stílus kapcsán. Ti mit szóltok, nektek tetszik ez az új irány a Vonat Busanba után?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.