Hirdetés

Megjött apuci 2 előzetes - John Cena is beszáll az apukák harcába

|

Még egy apuci megjött Will Ferrell és Mark Wahlberg vígjátékának folytatásában, aki nem más, mint az ismert pankrátor, John Cena.

Hirdetés

A Megjött apuci első részében Mark Wahlberg és Will Ferrell hadakozott egymással a film alatt a családfői cím megszerzése érdekében, majd a folytatásban az apukák apukái is színre lépnek, mint az igazán menő és laza Mel Gibson, és a fiához hasonló felnőtt csecsemő, John Lithgow. Ha a négy apuka ökörködése nem lenne elég, csatlakozik hozzájuk egy ötödik is John Cena személyében.

Hirdetés

A 2015-ös Megjött apuci 242 millió dollárt hozott világszerte, ami Will Ferrell legsikeresebb vígjátéka lett, így nem is volt kérdés, hogy összeálljanak Mark Wahlberggel egy második részre. Az előző részhez hasonlóan ezt is Sean Anders rendezi, társírónak pedig becsatlakozott hozzá a Családi üzelmekből John Morris.

Szinkronos:

Angol:

Ti már várjátok a Megjött apuci folytatását?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.