Hirdetés

Nagyfaterék elszabadulnak - Megjött apuci 2 előzetes

|

Méghozzá nem is akárkik asszisztálnak Will Ferreléknek.

Hirdetés

Will Farrell az amerikai abszurd humor (igen, ilyen is van) egyik földi helytartója, különösen Adam McKay-el alkotott párosuk. Egyik ilyen mérföldkövük volt a Pancser Police, amelyben Ferrell maga mellé kapta Mark Wahlberget, akiről kiderült, hogy humora is van amellett, hogy remek párost alkotnak Farrellel. Ez olyannyira bevált, hogy két évvel ezelőtt (már McKay nélkül) ismét összeálltak ökörködni. A Megjött apuci nem volt különösen kimagasló a rivalizáló mostohaapával és vér szerinti faterral, de elszórakoztatta a műfaj rajongóit és keresett 242 millió dollárt. Most ehhez készült el a folytatás, amihez a Paramount kiadta az első előzetest, amit máris szinkronizáltan abszolválhatunk.

Hirdetés

Ahogy az pedig egy folytatástól elvárható, emelni kell a téteket, és most a már puszipajtásoknak számító Dusty (Wahlberg) és Brad (Ferrell) faterjai kerülnek egy légtérbe. Előbbi ultra macho faterját a nagy visszatérő, Mel Gibson, míg utóbbi hiper érzékeny, feminim apját a méltatlanul alul foglalkoztatott Jon Lithgow, aki ezt a szerepkört zseniálisan hozta az Űrbalekok című sorozatban.

Az előző részhez hasonlóan ezt is Sean Anders rendezi, társírónak pedig becsatlakozott hozzá a Családi üzelmekből John Morris. A filmben még visszatér Linda Cardellini és John Cena is, a bemutató pedig november 10.-én esedékes és a Gyilkosság az Orient Expresszennel kell felvennie majd a versenyt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.