Hirdetés

Ütős trailert kapott a Tűnj el! rendezőjének új filmje

|

Az első, hátborzongató kedvcsináló alapján Jordan Peele következő thrillere 2019 egyik legjobban várt filmjévé lépett elő.

Hirdetés

Jordan Peele első rendezése, a Tűnj el! nem csupán óriási kritikai sikert könyvelhetett el (mi is imádtuk a kritikánkban és többek között Oscar-díjjal is elismerték), de bevételügyileg is nagyot ment (4,5 millió dollárból több mint 255-öt termelt világszerte), nem véletlenül döntött úgy az addig színészkedő filmes, hogy a kamera mögé szeretne állni a továbbiakban, nem pedig elé. A szimplán csak Us, azaz Mi névre keresztelt projektről hallhattunk már ezt-azt korábban, de a legerősebb információnk az volt róla, hogy ígéretes szereplőgárdával rendelkezik.

Hirdetés

A Universal Pictures azonban nem várt tovább, 2018 végének ünnepi időszakát kihasználva megmutatta a Mi legelső trailerét, amely bitang erősre sikerült. A Lupita Nyong'o-t (Fekete Párduc), Winstone Duke-ot (Fekete Párduc) és Elisabeth Moss-t (A szolgálólány meséje) is felvonultató rémsztori egy nyaraló gyermekes családról szól, akikre nem várt borzalmak várnak az új helyen. Mivel az alábbi előzetes 2018 egyik legerősebb darabja, ezért többet nem is árulnánk el a cseppet sem finomkodó film premisszájáról, éljétek át magatok, ajánlott!

Ha valakinek felkeltette az érdeklődését a koncepció, annak nem kell aggódnia: nem is olyan sokára, 2019. március 14-én már nézheti a hazai mozikban. Várós?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.