Hirdetés

Traileren az Örökség rendezőjének hátborzongató új horrorja

|

Hasonló témával, de egészen új megközelítésből hozza ránk ismét a frászt Ari Aster rendező.

Hirdetés

Az Örökség egy bőr alá kúszó és nyugtalanító horrorfilm volt, ami maradandó élményt eredményezett. Nem véletlenül figyeltek fel rendezőjére a műfaj szerelmesei, hiszen Ari Aster alkotásához foghatót keveset találunk a zsánerben. A direktor szerencsére nem ült sokáig a babérjain, hanem inkább elkészítette a következő ugyancsak hátborzongatónak ígérkező alkotását, aminek most az előzetesét is megnézhetjük.

Hirdetés

A Midsommar története egy párról szól, akik a nyár folyamán meglátogatják Svédországban élő barátjukat. Az idillinek induló kirándulásnak sajnos rossz vége lesz, amikor egy pogány klán is be kíván szállni a nyaralásba. Aster valahogy úgy definiálta művet, mint egy skandináv népi horror és egy apokaliptikus szakítós film egyvelegét. Mindehhez olyan színészek szolgáltatják az alapot, mint  Jack Reynor, Florence Pugh, Will Poulter, Vilhem Blomgren, William Jackson Harper, Ellora Torchia és Archie Madekwe

A Midsommar 2019. augusztus 9-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.