Hirdetés

Mindenki nyugodtan aludhat, a The Asylum a Jurassic World: Világuralomra is lecsapott

|

Ha elemi késztetést érzünk egy viccnek durva, komolyan ellenben nyilván nem gondolt film megtekintésére, a Jurassic Domination segíthet kielégíteni ezt a vágyunkat.

Hirdetés

Az 1997-ben alapított The Asylum üzletfilozófiája mit sem változott az időközben elröppent huszonöt esztendő alatt. A cég illetékesei rendületlen lelkesedéssel ontják az éppen aktuális trendekhez illeszkedő, filléres költségvetésű műveiket. Ám ezek hagyományosan minden ízében csapnivaló kivitelezésük miatt valószínűleg akkor sem ütnék meg a vállalhatóság alsó határát, ha a Royal Shakespeare Company színészeivel vennék fel a jeleneteket.

Hirdetés

Olcsó horrorpótlékok, gyaníthatóan Paint segítségével tető alá hozott effektekben gazdag sci-fi imitációk, a mélyen vallásosakat megcélzó, és a nívót a hit propagálásával pótló keresztény filmek alkotják a kínálatuk gerincét. Valamint természetesen a hírhedt mockbusterek sem hiányozhatnak - ezek gyakorlatilag a csúcskategóriás kasszasikerek keltette divathullámokat meglovagolni hivatott, hébe-hóba vérlázítóan pofátlan kvázikoppintások.

Persze, az eredetileg Age of Hobbits-kén futó, majd Clash of the Empires-ként és Lord of the Elves-ként futó próbálkozásuk után rájuk szakadt per óta már az igazán merész pofonfa-rázás kora véget ért. Ebből adódóan kétségtelen, hogy a szerény szellemi képességek birtokában is kitalálható ihletforrású Jurassic Domination a címet és a dinoszauruszokat leszámítva kevés hasonlóságot mutat a jelenleg is vetített akció-kaland-sci-fi hibriddel.

"Amikor két, a hadsereg által létrehozott, felfegyverzett dinoszaurusz megtámad egy kis hegyi várost, a seriffnek kell kitalálnia, hogyan állítsa meg a lényeket, mielőtt azok megszöknének és országszerte pusztítást végeznek" - szól a kedvcsináló.

A produkciót egyébiránt a világhírt méltán elkerülő Megalodon Risingért és az értékelések alapján büntetőjogi kérdéseket felvető Meteor Moonért felelős Brian Nowak jegyzi rendezőként. A sztorit pedig a főleg standfotósként dolgozó, következésképpen a dramaturgia és a dialógustechnika csínját-bínját ismerő Jason Tozier ötlötte ki. Míg a szereplőgárdát Eric Roberts, Jack Pearson és Jamie Bernadette erősítik.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.