Hirdetés

Mindent elmos a víz Jodie Comer túlélőfilmjének új előzetesében

|

A teljes trailerben Benedict Cumberbatch is felbukkan.

Hirdetés

Korábban már beszámoltunk a közeljövő egyik érdekes filmjéről, amelyben egy anyának olyan körülmények között kell megmentenie a gyermekét, amivel korábban senki sem számolt. A film története szerint Londont hatalmas áradás önti el, a főszereplő párnak (Jodie Comer és Joel Fry alakításában) pedig menekülnie kell. Csakhogy ez nem egyszerű, mert a többi városban nincsenek biztonságban. 

Izgalmas filmre számíthatunk tehát, aminek stábja is ígéretes, hiszen a két említett színészen kívül többek között Benedict Cumberbatch, Katherine Waterston és Mark Strong is feltűnik majd a moziban.

Hirdetés

A filmet néhány filmfesztiválon már lehetett látni, a kritikák pedig többnyire pozitívak, s főként azt emelik ki, hogy az alkotók a történet emberi oldalára helyezték a nagyobb hangsúlyt. A forgatókönyvet egyébként az eredeti könyvet szerző Megan Hunter mellett az az Alice Birch írta, aki az elmúlt évek egyik legjobb sorozata, a Normális emberek mögött is állt, így a minőség biztosítottnak tűnik. 

Várakozásaink pedig a mostani trailer alapján még élénkebbek. Ti kíváncsiak vagytok rá?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.