Hirdetés

Új előzetes érkezett a Ragadozó városokhoz

|

A látványra nem lesz panasz.

Hirdetés

Befutott a legújabb előzetes Philip Reeve nagysikerű regényének a feldolgozásáról, melynek produceri munkálatait egyébként nem kisebb név látta el, mint Peter Jackson, aki emellett a forgatókönyvbe is besegített. A történet egy olyan disztópikus jövőben játszódik, ahol egy apokaliptikus esemény után az emberiség kénytelen volt új életformára váltani. Hatalmas városok közlekednek kereken a Földön, és harcolnak egymás ellen az egyre fogyó erőforrásokért. Ebben a világban botlik egymásba Tom Natsworthy (Robert Sheehan) és Hester Shaw (Hera Hilmar), akik habár eltérő származásúak, mégis sikerül olyan szövetséget kötniük, ami megváltoztathatja a jövő alakulását.

Hirdetés

A Mortal Engines december 27-én érkezik a mozikba Christian Rivers rendezésében, főbb szerepekben pedig feltűnik még Hugo Weaving, Jihae, Ronan Raftery, Leila George, Patrick Malahide és Stephen Lang.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.