Hirdetés

Motkányéknál makkra megy a játék - itt a Jégkorszak rövidfilm előzetese

|

Motkánynak a makkbegyűjtésen túl már apaságból is leckét kell adnia.

Hirdetés

Április 13-án debütál a Disney+-on a közkedvelt Jégkorszak franchise spin-offja, az Ice Age: Scrat Tales, melyben sokak kedvenc karaktere, a Jégkorszak filmek során már számos kalandot és vészhelyzetet megélt Motkány hat rövidfilmen keresztül mutatja be, milyen nehéz az apaság és a makkbegyűjtés, főleg, ha a kettő együtt jár.

Hirdetés

Hogy hat évvel az utolsó mozit is megjárt Jégkorszak film után szükség van-e további történetekre ugyanebből a világból, az számunkra még kérdéses, de amiatt a Disney-nek nem kell félnie, hogy az új rövidfilmek nem találják meg közönségüket a streamingplatformon.

A Donnie Long által rendezett Scrat Talesben Chris Wedges szinkronizálja Motkányt, míg Karl Wahlgren a gyerekét. Más színészekről nem szól a fáma, de őszintén meglepődnénk, ha egy-két cameo lehetőséget ne használnának ki a készítők.

Ti örültök, hogy a Jégkorszak-franchise Motkány révén újabb történeteket kap?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.