Hirdetés

Mr. Robot - trailert kapott a 3. évad

|

Folytatódik az USA Network nagysikerű sorozata, a Mr. Robot, amelyben egy antiszociális hacker sötét, komoly és csavaros történetét ismerhetjük meg. Noha a második szezon nem tudott felérni a kritikusok és nézők által imádott elsőhöz, a harmadik lehet a nagy visszatérés.

Hirdetés

A Mr. Robot legelső évada hatalmas sikernek örvendett, Emmy és Golden Globe díjat is sikerült bezsebelnie és sokáig mindenki erről a sorozatról beszélt, így nem meglepő, hogy rengetegen várták a második szezont lélegzetvisszafojtva, csakhogy a folytatás sokaknak csalódás lett. Noha voltak értékelhető pillanatai, azonban Sam Esmailnek nem sikerült annyi és olyan minőségű tartalommal megtöltenie a 12 részesre duzzasztott évadot, hogy megközelítsék az etalonnak számít előd szintjét. De a harmadik felvonásnál a készítők nem követik el ezt a hibát és több időt szánnak a forgatókönyvre.

Hirdetés

A Mr. Robot 3. etapjának mind a tíz részét Sam Esmail írja és rendezi, amelyet az USA Network legfrissebb információi szerint október 11-én láthatunk majd a csatornán, amelyből a napokban kiadtak egy rövid kedvcsinálót is. Ezzel még tartoztunk nektek: 

A széria két főbb szereplője, Rami Malek és Christian Slater is visszatér, akiket többek között olyan új arcok egészítenek ki a vásznon, mint Bobby Cannavale (Gengszterkorzó, Bakelit, A Hangya) és BD Wong (Jurassic Park, Gotham, Különleges ügyosztály). Október 11, véssétek fel!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.