Hirdetés

Murder Mystery trailer - Adam Sandler gyilkossági ügybe keveredik

|

A Netflix tovább folytatja kollaborációját a színésszel.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy Adam Sandler továbbra sem fér a bőrébe, legújabb filmjében, a Murder Mystery-ben ezúttal egy nyomozót alakít, aki maga is gyanúsítottá válik egy gyilkossági ügyben.

Hirdetés

A filmben Adam Sandler mellett Jennifer Anniston is szerepet vállalt, mint a főszereplő felesége (akivel a kapcsolatuk a történet szerint zátonyra futott és egy yachtos nyaralással próbálnák felpezsdíteni szerelmi életüket), de mellettük feltűnik majd Luke Evans is. A James Vanderbilt (Zodiákus, Függetlenség napja 2) forgatókönyve alapján készült filmet Kyle Newaheck (A munka hősei; Happy Endings) rendezte és egyelőre nem tűnik úgy, mint ami túlzottan sértő lenne vagy borzalmas - épp csak nem néz ki túlzottan humorosnak vagy inspiráltnak sem: kicsit olyan érzésem van, mintha Sandler Woody Allen Rejtélyes manhattani halálesetek című filmjét venné alapul és ölne ki belőle minden szellemességet. De hagyjuk a cinizmust, nézzük az előzetest!

Most hogy láttátok, Ti hogy álltok a dologhoz? Adtok Sandlernek még egy esélyt? Olyan kevés mostanság a whodunit-krimi, hogy jó lesz ez is? Viccesnek néz ki, vagy erőltetettnek? Akárhogy is, a filmet júniusban nézhetjük majd a Netflix jóvoltából és akkor kiderül minden, aminek ki kell derülnie. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.