Hirdetés

Murder Mystery - Adam Sandler és Jennifer Aniston újra egy filmben

|

A Kellékfeleség után ismét együtt játszik a két színész a Netflixnek köszönhetően.

Hirdetés

Folytatódik a Netflix és Adam Sandler együttműködése, az április végén érkező The Week Of utáni következő közös projektről most derültek ki az első részletek.

Hirdetés

A Murder Mystery-ben a 2011-es Kellékfeleség után ismét együtt láthatjuk majd szerepelni Adam Sandlert és Jennifer Anistont, utóbbinak ráadásul ez lesz az első Netflix számára gyártott filmje. A sztoriban egy New York-i zsaru (Sandler) végre elviszi a feleségét (Aniston) a régóta ígérgetett európai utazásra, majd a repülőn történt véletlen találkozás után egy idős milliárdos, Malcolm Quince luxusjachtján kötnek ki. Amikor pedig az öreget meggyilkolják, ők lesznek az első számú gyanúsítottak. 

A forgatókönyvet James Vanderbilt (Zodiákus, A csodálatos Pókember, A függetlenség napja: Feltámadás) írta, a rendezést pedig Kyle Newacheck (A munka hősei, Game Over, Man!) vállalta el, aki mellesleg a szintén a Netflix számára készített Altered Carbon executive producere is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.