Hirdetés

Nagyon laza a Bleach új előzetese

|

Befutott a világhírű manga, illetve anime élőszereplős feldolgozásának legújabb előzetese, amiben bemutatkoznak a fontosabb szereplők.

Hirdetés

A most nyáron debütáló Bleach megkapta második előzetesét, de már az elsőnél is említettük, hogy az anime és manga történetek élőszereplős változataival való (egyáltalán nem megalapozatlan) bizalmatlanság ellenére egész jó kedvcsinálókkal állnak elő a Bleach alkotói. Persze ez még nem garancia arra, hogy minőségi filmet fogunk kapni.

Hirdetés

A második előzetesben még több akciót csíphetünk el, és láthatjuk, ahogy az animékre jellemző megalomán stílusban emberméretű kardokkal csépelik egymást, de első ránézésre ezt is ügyesen megoldották. Emellett bemutatkoznak a Bleach fontosabb szereplői is.

A Bleach film július 20-án debütál Japánban. Ti mit gondoltok a második előzetes láttán? Jó is lehet, vagy temessük előre?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.