Hirdetés

Neill Blomkamp a Demonic című horrorral tér vissza

|

Hat évnyi kihagyás után egy nyugtalanító horror előzetesével rukkolt elő a direktor.

Hirdetés

Neill Blomkamp neve a hollywoodi karrierjének első évtizede alapján egybeforrt a sci-fivel (District 9, Elysium, Chappie), és talán kevesen gondolták volna azt, hogy erről az ösvényről valaha is lelépne a direktor. A 2015 óta csupán a pletykák világában, illetve rövidfilmjeivel felbukkanó Blomkamp azonban hamarosan új egész estés filmmel jelentkezik, és a Demonic című darab nemcsak a nevében, hanem a trailere alapján is egy hátborzongató természetfeletti kalandot sejtet.

Hirdetés

Bár a lenti előzetes nem sok mindent árul el a cselekményből, az mindenesetre elvitathatatlan, hogy rendkívül hatásos lett. A Demonicet Blomkamp nemcsak rendezte, hanem saját maga írta a forgatókönyvét is, és az ismert szerzői jegyek ennek megfelelően felismerhetőek, hiszen a trailer egy virtuális valósággal indul, hogy aztán teljesen elboruljon a végére.

A hivatalos szinopszis szerint a Demonicban egy fiatal nő félelmetes démonokat enged szabadjára, miután az anya és lánya közti évtizedes ellentét természetfeletti hátteréről lehull a lepel. A főszerepben Carly Pope (A zöld íjász) karakteréért izgulhatunk majd, aki mellett még felbukkan Chris William Martin (Supergirl), Nathalie Boltt (District 9), illetve Michael Rogers is.

Blomkamp a világjárvány alatt, Kanadában forgatta le a filmet, és talán a tavalyi év világfordulása is rásegített arra, hogy a direktor kipróbálja magát ebben a félelmetes műfajban. A Demonic augusztus 20-tól lesz megtekinthető VOD formátumban, hazai megjelenésről idáig nem tudni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.