Hirdetés

Nem spórol az őrültséggel a Rick és Morty ötödik évadának vadonatúj előzetese

|

Már nem kell sokat várni az őrült kalandok folytatásáig.

Hirdetés

A Rick és Morty negyedik évadát sokan kisebb csalódásként élték meg, mivel a sorozat bár továbbra is hozta a tőle elvárt minőséget, az igazán kreatív őrültségekre kiéhezett rajongók sajnálatos módon végül hoppon maradtak. Az alkotók valószínűleg maguk is tisztában lehettek eme hiányosságukkal, hiszen az ötödik etapot beharangozó két korábbi kedvcsináló is bőségesen meghozta az étvágyunkat Rick és Morty újabb intergalaktikus őrültségeihez, amit most a készítők egy harmadik előzetessel csak még magasabbra szeretnének feltornázni.

Hirdetés

Külön jó hír, hogy a június 21-től induló új szezon a trailer tanúsága szerint ezúttal nem lesz ketté bontva, vagyis tíz egymás utáni héten keresztül lesz lehetőségünk élvezni a Sanchez család marhaságait, immáron az HBO GO felületén. Ahol a nosztalgiázni vágyók június 20-tól a korábbi évadokat is elérhetik magyar szinkronnal ellátva, míg a frissen induló etap egyelőre csak magyar feliratot kap, ám a későbbiekben itt sem kell majd lemondanunk a jól megszokott magyar hangokról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.