Hirdetés

Nézzétek meg az új The Batman trailert a ’90-es évek sorozatának jeleneteivel

|

Egy időhiányban bizonyára nem szenvedő YouTuber zseniálisan oldotta meg a jelen és a múlt összemosását.

Hirdetés

Nagyot szólt a The Batman legújabb előzetese, ami nemrég debütált a DC Fandome-on - többek között minket is levett a lábunkról. Másoknál azonban itt nem állt meg a dolog, és inkább inspirálva érezték magukat, hogy valami pluszt hozzanak létre. Így esett ez a Darth Blender nevű YouTuberrel, aki időt és energiát nem spórolva alig egy hét alatt összedobott egy videót, melyben a '90-es évek animációs Batman sorozat képkockáival imitálta az élőszereplős előzetes képkockáit.

Hirdetés

Mi pedig csak még jobban ámulunk és bámulunk, ahogy a jelenetek túlnyomó többségére talált egy hasonlót az animációs sorozatból - ahova pedig nem, azt a lyukat is kreatívan áthidalta. De nem is szaporítjuk a szót tovább, nézzétek meg Ti is a videót, amit az egyik kommentelő nemes egyszerűséggel "mesterműként" aposztrofált.

Nektek hogy tetszett ez a kreatív összemosás?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.