Hirdetés

Nézzétek meg Az utolsó párbaj nyitányát

|

A jövő heti premier előtt egy 4 perces ízelítőt kaptunk a 14. századi Párizsból.

Hirdetés

Már a magyar nézőknek sem kell sokat aludnia Ridley Scott következő kosztümös történelmi filmje, Az utolsó párbaj premierjéig, hiszen október 14-től mi is megtekinthetjük azt a mozikban. A 20th Century Foxnál - vagy talán a Disneynél - viszont úgy érezték, hogy hiába a közelgő premier, még egy kör promózást megérdemelne ez a sok kritikus által Oscar-díjra esélyesnek tartott alkotás.

Hirdetés

A Fox végül a film első négy percét osztotta meg a nagyérdeművel, melyben mind a három főbb szereplő bemutatásra kerül: Jodie Comer Marguerite de Thibouville-je, Matt Damon Jean de Carrouges-a, valamint Adam Driver Jacques Le Gris-je. A feszült hangulatú videóban a két férfi az előttük álló párbaj általi ítéletre készülnek - Damon karaktere természetesen felesége ártatlanságáért lovagol be a küzdőtérre, míg Driveré a nő hazug állításait szeretné bebizonyítani egy harc által kivívott győzelemmel.

Az igaz történeten alapuló Az utolsó párbaj természetesen nemcsak a címben is jegyzett párbajról fog szólni, hanem a direktorhoz, Ridley Scotthoz méltó epikus csatajelenetekre is számíthatunk, ahogy azt a videó záró képkockái is bizonyítják. Érdekesség, hogy a filmben is feltűnő Ben Affleck Damonnal együtt írta a forgatókönyvet, amire utoljára a Good Will Huntingnál volt példa - az a koprodukció viszont Oscar-díjat szállított a párosnak a legjobb eredeti forgatókönyv kategóriában.

Ti mennyire várjátok már Driver és Damon csörtéjét a 14. századi Párizsban?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.