Hirdetés

Nyomasztó előzetest kapott a Showtime Engedj be szériája

|

John Ajvide Lindqvist regényét ezúttal sorozatra adaptálják.

Hirdetés

2008-ban még mindenki a rettegéssel azonosította be a vámpírokat a filmvásznon, amikor is Tomas Alfredson Engedj be című filmje berobbant a köztudatba, ami újszerű módon mutatta be a vámpírlét egy érzelmesebb oldalát. A vámpírlány és a szomszéd kisfiú történetéből aztán 2010-ben Matt Reeves egy amerikai remake-et készített, majd 12 évnyi szünet után a Showtime újra elővette John Ajvide Lindqvist regényét, hogy sorozatként mutassa be a már jól ismert sztorit. Az október 7-én elrajtoló szériához pedig most egy előzetest is kidobott a csatorna, ami egy merőben innovatív adaptációra enged következtetni.

Hirdetés

A fentiek alapján az első szembetűnő változás, hogy a széria inkább a 12 éves Eleanor (Madison Taylor Baez), illetve az apja, Mark (Demián Bichir) kapcsolatára fókuszál, míg a szomszédfiú Oskar csak a trailer második felében bukkan fel először. Persze az első képkockák alapján még nem szabad messzemenő következtetéseket levonni. Mindenesetre ahhoz, hogy egy többrészes sorozattá bővítsék ki az alapsztorit, elengedhetetlen, hogy új cselekményszálakat és fordulatokat tegyenek bele, úgyhogy várhatóan a korábbi filmadaptációk ismerőinek is okozhat majd meglepetést a Showtime szériája. Tekintve, hogy a csatorna az elmúlt időszakban a Dexter: Új vért és a Yellowjacketst is lefejlesztette, bizakodóak vagyunk a projekt kapcsán.

Ti mit szóltok az első előzeteshez?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.