Hirdetés

Nyúl Péter trailer - rég láttunk ilyen cuki tapsifülest a vásznon

|

Az "állat ez a buli" kifejezés egészen új értelmezést nyer az új Nyúl Péter-mesében.

Hirdetés

Előzetest kapott a Beatrix Potter immár klasszikussá vált mesekönyvéből készülő animációs film: Nyúl Péter pedig eszement bulit rendez a pár perces kedvcsinálóban!

Hirdetés

A Nyúl Péter kalandjai című mesekönyv még 1902-ben jelent meg, Beatrix Potter pedig még számtalan folytatást írt hozzá. Több mint száztíz év alatt megszámlálhatatlan gyerek nőtt fel ezeken meséken, Nyúl Péter kalandjaiból pedig több animációs tévéfilm és sorozat készült. A legújabb adaptáció azonban egy kicsit modernizálja a történetet, és mai környezetben mesél a kedves, de bajkeverő nyusziról és barátairól.

A filmben az animált állatok mellett Domhnall Gleeson (A Star Wars: Az ébredő Erő Hux tábornoka és a Harry Potter-filmek Bill Weasley-je) is feltűnik Mr. McGregor szerepében, akinek nem kevés gondot okoz Nyúl Péter. A nyuszi hangját eredetileg James Corden (Az Emoji-film, Trollok) kölcsönzi, de Daisy Ridley (A Star Wars: Az ébredő Erő), Margot Robbie (Suicide Squad - Öngyilkos osztag, Tarzan legendája) és Rose Byrne (Rossz szomszédság) hangja is hallható lesz a filmben. Nézzétek csak: 

A Nyúl Péter 2018. február 9-én startol a külföldi mozikban, de fogadni mernénk rá, hogy hazánkban húsvétra időzíti majd a forgalmazó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.