Hirdetés

Ocean's 8 - megérkezett a második előzetes

|

Továbbra is ígéretesnek tűnik az Ocean's 8.

Hirdetés

Még decemberben kaptuk meg az első előzetest az Ocean's-filmek női verziójáról, amely kezdetben sokak nem tetszését váltotta ki, hiszen a legtöbben egy felesleges rebootnak hitték az egészet. Az alkotók azonban megnyugtattak mindenkit, hogy szó sincs ilyesmiről, mert ez egy spin-off lesz, amelyben Danny Ocean (George Clooney) húga, Debbie (Sandra Bullock) verbuvál majd össze egy csapatot.

Hirdetés

Ez a bejelentés, valamint az első kedvcsináló aztán kezdte meggyőzni az embereket, hogy nem kell egy újabb Szellemirtóktól tartani, ugyanis sem az első, sem a most befutott második előzetes alapján nem látni okot az aggodalomra. A trailer egyébként szerencsére ezúttal sem árul el sokat, és inkább a hangulatra, valamint a karakterekre fókuszál.

Az Ocean's 8: Az évszázad átverése a tengerentúlon június 8-án, míg idehaza egy kicsit később, csak június 21-én érkezik a mozikba Gary Ross (Az éhezők viadala, Pleasantville) rendezésében. Főszerepdben feltűnik Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna és Helena Bonham Carter.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.