Hirdetés

Okja - Megérkezett az első előzetes a Snowpiercer rendezőjének új filmjéhez

|

A Netflixre érkezik Bong Joon-ho új alkotása.

Hirdetés

A koreai rendezőre először a 2006-os A gazdatest kapcsán figyelhetett fel a filmes szakma, amit később a Chris Evans, Tilda Swinton és a nemrég elhunyt John Hurt fémjelezte Snowpiercer követett, mely már mind a kritikusok, mind a közönség köreiben nagy népszerűségre tett szert.

Hirdetés

Legújabb filmje, az Okja a Netflix égisze alatt készült el, a történet középpontjában pedig egy koreai kislány áll, aki különös barátságot köt a címszereplő lénnyel. A szörnyre azonban hamarosan szemet vet a csúnya nagy multinacionális cég, akik tanulmányozni szeretnék a teremtményt, amit azonban a kislány cseppet sem néz jó szemmel. Ha a történet nem is, a főszereplők már annál inkább felkelthetik sokak figyelmét, hiszen olyan sztárok tűnnek majd fel a filmben, mint Tilda Swinton, Jake Gyllenhaal (Éjszakai ragadozók), Paul Dano (Fogságban), Lily Collins (A szív bajnokai) és Steven Yeun (The Walking Dead). Az Okja június 28-án debütál a Netflixen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.