Hirdetés

Olyan felnőtteknek szóló animációs sorozat érkezik, amit a Mad Max inspirált

|

A Doomlands január 28-án debütál a Roku streamingplatformon.

Hirdetés

Mi történik akkor, ha összevegyítik a Mad Max világát az A hivatal hangulatával? A Doomlands címre hallgató animációs széria erre a kérdésre próbál majd meg választ adni a január 28-i premierjével. A Roku Channel nevű streamingre érkező sorozat világa első blikkre egy Rick & Morty másolatnak tűnik, ám a trailer alapján akár több is lehet benne.

Hirdetés

A Doomlands egy változatos világot mutat be a trailer alapján, melyet erősen átitat az agresszió és a morbid humor. Mobilbárként szeli át a kietlen vidéket a The Oasis nevű komplexum, melynek tulajában, Danny Doomban, illetve az ő barátjában, Lhandiban köszönthetjük a széria főszereplőit. Előbbit Mark Little, utóbbit Kayla Lorette fogja szinkronizálni.

A széria szülőatyja Josh O'Keefe, aki eredetileg egy egyetemi projektnek szánta a történetet. Közösségi finanszírozással hozta össze végül a pilotra valót, majd utána a Look Mom! Productions karolta fel a szériát a teljes évad reményében, ami a Rokun fog megvalósulni.

Nektek mi az első benyomásotok a Doomlandsről?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.