Hirdetés

Őrült kedvcsinálót kapott a Netflix legújabb képregényadaptációja

|

A főszereplőket Chloe Grace Moretz és Riz Ahmed szólaltatják meg.

Hirdetés

2015-ben jelent meg Noelle Stevenson egyedi stílusú képregénye, a Nimona, amely nekem kifejezetten tetszett, hiszen ahogyan írtam is az értékelésemben: "ártatlannak tűnő, szélesebb körben is fogyasztható körítésbe csomagolva beszél időtlen, komoly témákról. Mi tesz valakit gonosszá és meddig hajlandó elmenni ebben? Milyen nehezen alakul ki a bizalom két ember között és milyen nehéz eldobni azt? Mennyire érdemes megnyílni mások előtt és magunkba tekinteni? Mennyire kell foglalkoznunk a múlttal, vagy elég csak a jövő miatt aggódni?"

A történet a hatalomra vágyó, de a radikális eseményektől ódzkodó Lord Bitangfő és az előbbiért a tűzbe is menő, titokzatos erővel bíró, de érzelmileg törékeny Nimona kettősére fókuszál, amely szórakoztató, tanulságos és nagyon érzelmes pillanatokat is tartogat. 

Hirdetés

A Nimonából az Annapurna és a Netflix együttműködésében, Nick Bruno és Troy Quane (Kémesítve) rendezésében készült egy film az utóbbi vállalat streamingplatformjára, a két főszereplőt pedig Chloe Grace Moretz (Ha/Ver, Engedj be!) és Riz Ahmed (A fém hangja, Zsivány Egyes) szinkronizálják. Az alábbi videó sajnos még nem a teljes trailer, de így is betekintést nyújt abba, hogy milyen lesz az animációs Nimone film, amelyben a címszereplő bármilyen élőlénnyé képes átváltozni:  

A Nimonát június 30-tól nézhetitek majd a Netflixen. Ti tesztek vele egy próbát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.