Hirdetés

Összeesküvést leplez le John Boyega és Jamie Foxx a They Cloned Tyorne előzetesében

|

Juel Taylor sci-fije a Netflix kínálatában lesz elérhető.

Hirdetés

Előzetes érkezett a John Boyega és Jamie Foxx nevével fémjelzett They Cloned Tyrone-hoz, ami első blikkre igazi csemegének tűnik a összeesküvés-elméletekben hívők számára. A filmet Juel Taylor rendezi, aki többek között a Creed II forgatókönyvén is dolgozott, valamint a két férfi főszereplő mellett Teyonah Parris (Kampókéz, WandaVízió) is fontos szerepet kap a történetben.

A They Cloned Tyrone egy rendszerszintű összeesküvésről szól, melyet a három főhősünk szándékozik leleplezni.

Hirdetés

Fontaine-ről (John Boyega) ugyanis kiderül, hogy klón, és ahogy társaival mélyebbre ásnak az ügy részleteiben, rá kell eszmélniük, hogy a helyi fekete közösség tagjai egy kormány által felügyelt kísérlet áldozatai. A kérdés már csak a "miért", amit meg kell válaszolni.

A három központi szerepet játszó színész mellett feltűnik még J. Alphonse Nicholson (P-Valley), David Alan Grier (Szupermanus), Joshua Mikel (Last Shift) és Tamberla Perry (Riválisok).

A They Cloned Tyrone július 21-én debütál a Netflixen.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.