Hirdetés

Új előzetesen a Tűzgyűrű: Lázadás

|

Szörnyek a robotok ellen: második menet.

Hirdetés

A 2013-as Tűzgyűrű (igen! már majdnem 5 éves) ugyan kivívott magának egy csinos kis kultuszt, a kedvező kritikák és pozitív visszhang ellenére is nyögvenyelősen teljesített a pénztáraknál, így érthető, hogy nem siettek a folytatással, mint ahogy az is, hogy Guillermo del Toro is átadta a rendezői stafétát a sorozatokban már jócskán bizonyító Steven S. DeKnighnak (Spartacus, Daredevil), de elnézve A víz érintése kritikai és szakmai diadalmenetét, talán nem is döntött rosszul. Charlie Hunnam helyett is ezúttal John Boyega pattan a Jaeger bőrbe, miután a kaijuk visszatérnek.

Hirdetés

A Legendary Pictures most kiadta a folytatás újabb előzetesét, amely továbbra is ad egyfajta videójáték érzetet és az embernek van egy olyan érzése, hogy miután az első részt ért egyik legfőbb kritika az volt, hogy folyamatosan sötétben és esőben játszódott, most csak azért is verőfényes napsütés kzepette csap össze az t új Jaeger az ezúttal intelligensebb Kaijukkal. Boyega alakítja az előző epizódban elhunyt Idris Elba fiát, Jake Pentacostot, melléjük csatlakozik még Scott Eastwood figurája, Lambert, valamint a hacker, Amara (Cailee Spaeny) is. Dea régi arcok is visszatérnek, tehát Charlie Day valószínűleg most is sokat fog sipítozni, Burn ormannal az oldalán, de nem lennénk meglepve, ha Mako Mori (Rinko Kikuchi) figurája és Boyega karaktere között egy kis féltékenység is feszülne, hogy kit is szeretett jobban apuci.

Annyi bizonyos, hogy most is törnek a kaiju csontok és szakadnak a jaeger végtagok (vay fordítva), miközben városok válnak a földdel egyenlővé. Hogy az egyszeri, agyatlan pusztításnál többet is sikerül kihozni del Toro világából, az április 5.-étől kiderül a mozikban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.