Hirdetés

Pappap Pia - előzetesen az új magyar musical

|

Zene nélkül mit érünk mi?

Hirdetés

Megérkezett az első rövidke kis hangulatkeltő az új zenés magyar vígjátékhoz, a Pappa Piához, amelynek forgatásán még mi is jártunk. A rövidke, alig több, mint félperces ízelítő inkább csak a hangulatát próbálja megragadni Csupó Gábor (Híd Terabithia földjére) musicaljének, de valahogy mégis átragad az emberre egy bizonyos fokú hangulat már eme pár másodperc alatt is, feltéve, ha nem veti meg az effajta slágereket.

Hirdetés

Papi (Nagy Feró) a világ legkedvesebb nyugdíjas linkje, aki mindenkinek tartozik és csak a jókedvét ajánlhatja törlesztés helyett. Már laknia sincs hol, egy lepukkant Duna-parti csónakházban húzza meg magát. Ám szomszédja, egy menő szuper diszkó tulajdonosa, Wizy (Stohl András) most ezt is elvenné tőle, hogy valami csili vili buliplázát építtessen a parton. Az öreg nem esik kétségbe, de fogalma sincs, mit csináljon, úgyhogy a bonyolultabb megoldást választja: segítséget kér az unokájától, Tomitól (Szabó Kimmel Tamás). A srác legalább olyan link, mint a nagyapja, viszont sokkal sármosabb - és habozás nélkül hívja a haverjait. A pesti vagányok, bohémek és egyéb szélfútta figurák tarkabarka csapata szembeszáll Wizy zsoldosaival meg bombázó, de jéghideg alvezérével, és megkísérli a lehetetlent: a csónakházból átmenetileg romkocsmát varázsolnak, hogy összegyűjtsék a túléléshez szükséges összeget.

A film augusztusban érkezik a mozikba és olyan nevek tűnnek fel még benne, mint Reviczky Gábor, Kováts Vera, vagy Ostorházi Bernadett. Kíváncsian várjuk, hogy mi fog kisülni belőle.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.