Hirdetés

Parás előzetest kapott a Kedvencek temetője előzményfilm

|

Továbbra sem lenne probléma, ha a halottak holtan maradnának.

Hirdetés

Októberben érkezik az újabb Stephen King-adaptáció a Paramount+-ra, ami ezúttal a horrorkirály birodalmának egy olyan szegmensébe kalauzolja majd a nézőt, amire korábban nem volt példa, ugyanis a Kedvencek temetője előzménytörténetéről, a Bloodlinesról lesz szó.

A közelgő premier miatt már esedékes volt, hogy végre kapjunk valami ízelítőt a filmből, és ez most meg is történt. Nézzétek meg alább a kétperces videót, amiben nincs hiány hátborzongató jelenetekből.

Hirdetés

Egy korábbi cikkünkben már körbejártuk, hogy mire is érdemes számítani ettől az "adaptációtól". Az alábbi képkockák alapján még többet megismerhetünk a szóban forgó temető múltjáról és működéséről, ám félő, hogy a legizgalmasabb momentumokat a trailer annak rendje és módja szerint el is lőtte.

Ti nézni fogjátok a Pet Sematary: Bloodlinest?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.