Hirdetés

Parás trailert kapott Drakula hajóútja Londonba, a The Last Voyage of the Demeter

|

A vámpírok ősatyja újabb reneszánszát éli a filmvásznon.

Hirdetés

A Renfield újfent bizonyította, hogy Bram Stoker klasszikus regénye, a Drakula egy időt álló darab, amit néhány éves szünet után rendre elő lehet húzni anélkül, hogy unalmassá válna.

A vígjátékos megközelítés után azonban nyáron kapunk egy "eredetibb" alkotást is a hírhedt erdélyi grófról: a The Last Voyage of the Demeter Drakula tengeri útjába nyújt betekintést az alábbi traileren keresztül.

Hirdetés

A film Stoker Drakula könyvének egyetlen fejezetén alapszik, mely a kapitány naplóját mutatta be az olvasónak. A trailerben is feltűnnek ismerős arcok, úgy mint Liam Cunningham (Trónok harca) vagy David Dastmalchian (Az Öngyilkos Osztag). A film láthatóan szakít az intelligens és szexi vámpír variánsokkal, melyek az elmúlt másfél évtizedben képviselték a szörnyfajtát, ami felüdülés lehet a tradicionális vámpírábrázolások rajongóinak.

Ti adtok esélyt a The Last Voyage of the Demeternek?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.