Hirdetés

Paráztató előzetesen a Resident Evil: Welcome to Raccoon City

|

A gonoszt nem lehet feltartóztatni.

Hirdetés

Alig egy hónap választ már csak el minket attól, hogy a Sony jóvoltából ismét betehessük a lábunkat Raccoon City-be, és megtekinthessük, hogy miként tervezte a stúdió újraindítani a népszerű horrorfranchise-t filmes vonalon. A korábban közzétett előzetesek még nagyon B-filmes hatást keltettek, a nemrég érkezett legújabb kedvcsináló viszont már sokkal hatásosabbra sikeredett, amelyben a félelemé és a hangulaté a főszerep.

Hirdetés

Az író-rendező Johannes Roberts korábbi elmondása szerint nemcsak arra ügyeltek a készítés során, hogy hűek maradjanak a forrásanyaghoz, hanem arra is, hogy visszatérjenek a gyökerekhez, és egy sokkal horrorisztikusabb alkotást hozzanak tető alá, amely kielégíti majd a rajongók elvárásait. Hogy ez végül sikerült-e hamarosan kiderül, de nincs olyan magasan az a bizonyos léc, hogy ne lehessen azt megugrani. Reméljük sikerült.

A Resident Evil: Welcome to Raccoon City (magyar címén A kaptár - Raccoon City visszavár) jelen állás szerint december 2-án érkezik a hazai mozikba, míg Amerikában egy héttel korábban, már november 24-én. Főszerepben feltűnik Kaya Scodelario (Claire Redfield), Robbie Amell (Chris Redfield), Hannah John-Kamen (Jill Valentine), valamint Avan Jogia (Leon S. Kennedy).

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.