Hirdetés

Új jelenetekkel támad a Resident Evil: Welcome to Raccoon City nemzetközi előzetese

|

Az akció helyett ezúttal a horror kapja a főszerepet.

Hirdetés

A csütörtökön közzétett Resident Evil: Welcome to Raccoon City (magyarul elvileg A Kaptár: Raccoon City visszavár lesz) címre keresztelt mozi első előzetese sokaknál egy zombiharapáshoz hasonló élménnyel ért fel. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy a Sony egy nappal később máris közzétette a Johannes Roberts (47 méter mélyen) által írt és rendezett horror nemzetközi kedvcsinálóját.

Hirdetés

Ami ha nem is tornássza feljebb a továbbra is erősen B-filmes hatást keltő alkotással szembeni elvárásainkat, arra mindenképp tökéletes, hogy némileg tisztább képet kapjunk arról, pontosan mire is számíthatunk majd az idehaza december 2-tól látható filmben, mely az ígéretek szerint nagyrészt hűen követni fogja az első két játékban látható eseményeket.

Ti be fogtok ülni rá?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.