Hirdetés

Patthelyzet címmel vadonatúj film érkezik augusztusban a magyar mozikba

|

Amerikai filmek nélkül, de számos európai és jó néhány friss magyar alkotással nyitnak újra a mozik.

Hirdetés

A július 30-án debütáló Pesti balhé után, de még a napokban leleplezett HAB előtt, augusztus 6-án kerül a mozikba a Patthelyzet című magyar akció-krimi, melynek rendezője az elsőfilmes Szűcs Dóra. A történet egy bankfiókban játszódik, amit épp kirabolni készül egy férfi, ám az akció nem várt fordulatot vesz.

Hirdetés

A rabláshoz használt fegyver szemvillanás alatt kézről kézre jár, és mindenkinek, aki megkaparintja, van egy terve ahhoz, hogy kijusson a szorult helyzetből. Ugyanis ha az ember kézbe vesz egy fegyvert, megérzi a hatalmat és azt, hogy bármit megtehet. A Patthelyzet főszereplői Szabó Erika, Kálloy Molnár Péter, Szalay Bence, Szabó Máté, Kádár L. Gellért és Ráckevei Anna. 

A Patthelyzet tehát augusztus 6-án jön. Nektek hogy tetszik az első előzetes?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.