Hirdetés

Dőlünk a röhögéstől a Pikachu, a detektív új trailerétől

|

Ryan Reynolds egyszerűen arra termett, hogy megszólaltassa ezt a karaktert.

Hirdetés

Berobbant a Pokémon - Pikachu, a detektív második előzetese, ami nem csupán humorban múlja felül az előző trailert, hanem jócskán mutat az akcióból is valamit. A vastaps ezúttal is Ryan Reynoldsnak jár, aki hasonlóan szorosan összesimult a nyomkereső sárga pokémonnal, mint ahogyan tette azt Deadpoolal.

Hirdetés

A filmben Justice Smith (Jurassic World: Bukott birodalom) egy fiatal srácot alakít, akinek nyom nélkül eltűnik az édesapja. Az ügy felgöngyölítése lehetetlennek tűnik, ám színre lép Pikachu, a detektív, aki a rejtély feltárására ered. Főbb szerepekben még Kathryn Newton, Ken Watanabe, Suki Waterhouse, Rita Ora és Bill Nighy.

A népszerű videójátékokon és anime sorozatokon alapuló film 2019. május 9-én érkezik a mozikba, Rob Letterman rendezésében. Nektek hogy tetszik az új trailer?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.