Hirdetés

BRÉKING: Megérkezett a Pókember: Idegenben új előzetese

|

Aki még nem látta a Végjátékot, az ne nézze meg, mert SPOILERES!

Hirdetés

A Végjáték sorsdöntő eseményei után a Marvel Filmes Univerzum ismét a feje tetejére állt, amit Peter Parker az elsők között kénytelen megtapasztalni. Bár Kevin Feige és a Russo-tesók sem győztek eléggé kihangsúlyozni azt a tényt, miszerint a Pókember: Idegenben közvetlenül a legutóbbi Bosszúállók mozi után veszi fel a történet fonalát, mi is figyelmeztetünk mindenkit, hogy amennyiben még nem láttátok a Végjátékot, akkor csak csínján az alább látható előzetessel, mivel az valóban erősen spoileres a film cselekményére nézve.

Hirdetés

A Pókember: Idegenben rendezői székében ezúttal is az első részt dirigáló Jon Watts foglalt helyet, ahová a már bejáratott színészgárda nagy része is követte őt. Így Tom Holland, Zendaya, Jon Favreau, Marisa Tomei, Jacob Batalon, Tony Revolori és Michael Keaton mellé a Nick Furyt alakító Samuel L. Jacksont, valamint Cobbie Smulders Maria Hilljét köszönthetjük az újoncok sorában. De nem szabad megfeledkeznünk Pókfej egyelőre még mindig rendkívül titokzatos új ellenlábasáról, a Jake Gyllenhaal-féle Mysterioról sem, aki bár barátnak mutatja magát, még okozhat néhány igen kellemetlen percet a zöldfülű Parker számára.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.