Hirdetés

A Sony zseniális marketinghúzással promózza a Pókember: Idegenben házimozis megjelenését

|

Pókember barát vagy ellenség? Ránk leselkedő veszedelem? A Sony legújabb reklámja pontosan erre a kérdésre keresi a választ.

Hirdetés

Talán a Pókember: Idegenben egyik, ha nem legnagyobb meglepetése volt, mikor az első stáblistás jelenet alatt a legendás J. K. Simmons ismét magára öltötte a Pókember fóbiában szenvedő J. Jonah Jameson szerepét, aki a modern kor igényeinek megfelelően ezúttal egy összeesküvés-elméletekkel teli online személyiségként próbál keresztbe tenni a közkedvelt hálószövőnek.

Hirdetés

Simmons visszatérését a rajongók különösen nagyra értékeltek, így nem is csoda, hogy a stúdió a kötelező bakiparádé után, most vele igyekszik népszerűsíteni a Pókember: Idegenben házimozis megjelenését. Az ötletes marketingkampány egyik lényeges eleme, hogy végre földi halandók által is látogatható vált Hírhasona weboldala, ahol J. Jonah Jameson egy vadiúj, ámde igencsak rövid videóban igyekszik mindenkit felvilágosítani arról, hogy Pókember bizony mekkora fenyegetést jelent a világ és a gyanútlan állampolgárok számára. 

A film magyar DVD/BD megjelenésének időpontja egyelőre nem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.