Hirdetés

Mókás pillanatokat tartogat a Pókember: Idegenben bakiparádéja

|

Egyetlen forgatás sem telhet el úgy, hogy a színészek ne hibáznának, amelyek számos vicces momentumot eredményeznek. A Pókember: Idegenben új videója ezekből szemezget.

Hirdetés

Noha Pókember jövője bizonytalanná vált a Sony Pictures és a Disney fiaskója miatt (előbbi kiadó a saját univerzumába emelheti át, azonban a Marvel Filmes Univerzumból hiányozni fog), ez nem jelenti azt, hogy ne gondolhatnánk vissza örömmel a széria legutóbbi részére, a Pókember: Idegenbenre. 

Hirdetés

A Tom Holland, Jake Gyllenhaal, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders és Jon Favreau szereplésével készült film számos humorbonbont tartogatott a rajongók számára, azonban a vágószoba padlóján maradt jelenetek is bőven tartogattak olyan fergeteges pillanatokat, amelyek azonnal mosolyra késztet minket. A Pókember: Idegenben külföldön hamarosan megjelenő digitális és Blu-ray változatainak tiszteletére ezekből állítottak össze egy válogatást:

A Pókember: Idegenben Blu-ray kiadásán biztosan helyet kap a fent látható bakiparádé, de a Bosszúállók: Végjátékhoz hasonlóan valószínűleg mi a fapados verziót kapjuk majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.