Hirdetés

Előzetes érkezett Genndy Tartakovsky vadiúj animációs sorozatához

|

Könnyen lehet, hogy egy újabb Szamuráj Jackhez hasonló klasszikus van születőben.

Hirdetés

Genndy Tartakovsky két évvel a Szamuráj Jack minden várakozást felülmúló fináléja után ismét visszatér a kisképernyőre, hogy az Adult Swimmel közösen ezúttal is egy olyan utazásra invitáljon meg minket, amelyet nem fogunk egyhamar elfeledni. 

Hirdetés

A találóan csak Primal címre keresztelt animációs sorozatban Tartakovsky egy ősembert állít a középpontba, akinek nemcsak az őslényekkel, de a természet kegyetlen erőivel is fel kell vennie a harcot, amennyiben szeretné megélni a holnapot. A rendező a Varietynek néhány hónapja úgy nyilatkozott, hogy a Primalben a Szamuráj Jackkel ellentétben semmiféle párbeszéd nem lesz, így mindent a képekkel és az alattuk hallható zenével vagy éppen annak hiányával kíván elmesélni akárcsak egy természetfilmben, ahol tisztában vagyunk vele, hogy ne kötődjünk túlzottan az ott látható állatokhoz. 

Ez olyan, mint amikor egy dokumentumfilmet nézel, ahol látsz egy jegesmedvét és egy fókát. A fóka és a jegesmedve is rendkívül aranyosak, de ahhoz, hogy az egyikük túlélje, ahhoz az egyiknek meg kell ölnie a másikat, ez pedig szörnyű. Nekünk is van egy ehhez hasonló epizódunk a sorozatban, így bármennyire is kedveltük az összes szereplőnket, nagyon jól tudtuk, hogy előbb vagy utóbb, de végezniük kell a másikkal a túlélés érdekében. 

Akik szeretik a sorozatdarálást, azoknak jó hír lehet, hogy az Adult Swimen október 7-én induló mindössze tíz epizódot számláló Primal egy október 11-ig tartó öt napos esemény keretében lesz látható, ahol minden este két epizódot mutatnak majd be a őskorban játszódó kalandból.   

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.