Hirdetés

BRÉKING: Itt az utolsó Rambo-film első előzetese!

|

Sylvester Stallone majdnem 40 évvel az első vérontás után még utoljára visszatér - és ezúttal sem hazudtolja meg önmagát az ikonikus szerepben.

Hirdetés

A 2008-as John Rambo címre hallgató negyedik rész után több mint tíz évvel később megérkezett a franchise (vélhetően) záró felvonása. Az előzetes alapján Rambónak még utoljára szembe kell néznie erőszakos múltjával, mely ezúttal egy mexikói kartellben testesül meg. 

Hirdetés

Elég erős Nem vénnek való vidékre és Loganre emlékeztető atmoszféra járja körül ezt a majdnem két percet, alább ti is megleshetitek a szeptember végén érkező mozi kedvcsinálóját:

Az itthon Rambo V: Utolsó vér címen futó akciófilm szeptember 20-án érkezik az amerikai mozikba. A filmet Adrian Grunberg (Börtönregény) rendezte Matthew Cirulnik (Elfeledve, Harlemi történet) forgatókönyvéből, melyben a főszereplő Stallone is közreműködött.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.