Hirdetés

Ready Player One - még több easter egget mutat az új trailer

|

A Ready Player One legújabb kedvcsinálója még a Jurassic Park egyik klasszikus jelenetét is újragondolja, de nem ez az egyetlen látványos utalás benne a popkultúrára.

Hirdetés

A Warner Bros. Pictures nem bízza a véletlenre és a szájhagyományra az Ernest Cline kultregénye alapján készült Ready Player One film népszerűsítését, ugyanis már a sokadik trailert adja ki a mindig nagyszerű Steven Spielberg adaptációjával kapcsolatban - az új előzetes azonban hangulatában, zeneiségében is más, mint az eddigiek. 

Hirdetés

De számunkra az a legfontosabb, hogy a Ready Player One aktuális videója még több popkulturális easter egget mutat meg, amelyekben a könyv egyenesen dúskált, így a filmváltozat esetében sem számítunk kevesebbre. A sztoriról már tőlünk is hallhattatok a korábbi hírekben, így nem is húznánk tovább az időt, nézzétek meg a Willy Wonka-féle Pure Imagination című dal feldolgozásával készült kedvcsinálót, szerintünk abszolút megéri! 

A Ready Player One március 29-én kerül a hazai mozikba Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, Simon Pegg, T.J. Miller, Mark Rylance, Hannah John-Kamen és Letitia Wright szereplésével. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.