Hirdetés

Ilyen lesz a rajongói Red Hood film

|

Régóta várunk rá, hogy Red Hood is felbukkanjon a mozikban, de a Warner Bros. helyett néhány lelkes indie filmes hozza el nekünk a karakter filmjét, amiben egy híres bohóc is szerepet kapott.

Hirdetés

A Robot Underdog Presents széria célja, hogy különböző indie filmkészítők munkáját támogassa és bemutassa műveiket. Ennek keretén belül készült el a Red Hood kisfilm is a Hisonni Johnson és Alberto Triana páros írásában és rendezésében, amely egy vadonatúj ellenféllel állítja szembe a karaktert.

Hirdetés

A Red Hood IT sztorijáról egyelőre még keveset tudni, viszont az biztos, hogy Noel Schefflin fog Jason Todd bőrébe bújni, ahogyan tette azt már korábban a Nightwing: The Series esetében is. A film címe pedig nem véletlenül ez, hiszen [SPOILER] fel fog benne bukkanni az Az bohóca is, akit Jeremy Boone kelt életre. [/SPOILER] Íme egy kis ízelítő Johnson és Triana alkotásából: 

A teljes film várhatóan áprilisban válik elérhetővé. Az alábbi videóban pedig a Robot Underdog Presents-ről hallhattok felvilágosítást. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.